بردلند

       


ت
ماس   22980290  021

تولید

 

آرد با کیفیت و خصوصیات ثابت

ترکیب انواع آردهای مرغوب به نسبت هایی معین با ماشین آلات پیشرفته که دائماً توسط آزمایشگاه کنترل می شود؛ موجب می گردد که آرد مورد استفاده همواره کیفیتی یکسان و مطلوب داشته باشد.

 

افزودنی های سالم و بهداشتی

ماشین آلات سیستم افزودنی در این کارخانه، این قابلیت را ایجاد می نماید که فرمولاسیون محصولات بصورت اتوماتیک بدون دخالت دست و با دقتی خاص انجام پذیرد .



آب مورد استفاده با کیفیت و دمای مشخص

 آب به عنوان یکی از مواد اولیه مهم، با کیفیت و در دمای معین با سیستم های پیشرفته تاسیسات، به همراه آرد و افزودنی های طبیعی با نسبت های دقیق، با میکسرهای پیشرفته، ترکیب و به خمیر تبدیل می شود .

 


تخمیر مرحله اول

پس از ترکیب و مخلوط کردن آرد، آب و افزودنی ها، مرحله اول تخمیر با صرف زمان کافی در ظروف مخصوص انجام می گیرد.

لایه گذاری بسیار نازک خمیر و مارگارین

با ماشین آلاتی مدرن خمیر آماده برای تولید به لایه هایی تبدیل می شود که بین لایه های خمیر، لایه ای از مرغوب ترین مارگارین قرار می گیرد و نهایتاً خمیری یکپارچه و لایه لایه برای تولید بدست می آید.


فرم دهی خمیر

خمیر لمینیت شده توسط ماشین آلات فرم دهی به شکل محصولات مورد نظر در آمده ، وارد سینی های مخصوص پخت می گردد.

مرحله تخمیر نهایی

مرحله نهائی تخمیر پس از فرم گرفتن کامل خمیر و قبل از پخت، در مجاورت دما و رطوبت معین شده در دستگاه پروفر صورت می پذیرد در این مرحله بافت متخلخل میانی محصول شکل می گیرد .

 

پخت در فرهای مدرن

خمیر فرم گرفته پس از تخمیر نهایی، در فرهایی پیشرفته با حرارت غیر مستقیم و یکنواخت(در تمام نقاط) و مجهز به سیستم کامل کنترل رطوبت و دما قرار می گیرد. محصول در دمای زیر 250 درجه سانتیگراد به آرامی می­پزد به طوری که زیر مغذیهای مفید آن بصورت کامل حفظ می شود.

پس از پخت محصول در اتاق سرد قرار گرفته ، به آرامی سرد می شود.

 

 

ماندگاری بالای محصولات با بسته بندی متمایز

ماشین آلات بسته بندی با پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا، این قابلیت را در بسته بندی ایجاد می نماید، که می توان محصول را در نهایت کیفیت ، بالغ بر یکماه، بدون هیچ ماده نگهدارنده ای حفظ نمود .

تماس با ما

شما اینجا هستید: Home تکنولوژی تولید